İstanbul genelinde olduğu gibi, Bağcılar’da da Yaz Spor Okulları’na büyük ilgi devam ediyor. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’ne giderek Yaz Spor Okulları’nın çalışmalarını yerinde inceledi. 

Çocuklarımızın sporla tanışmaları, hem başarılı sporcu hem de üstün vasıflı ve ahlaklı bireyler olmaları için Yaz Spor Okulları’na büyük önem verdiklerini kaydeden İl Müdürümüz Cemil Boz, “Bu açıdan da Yaz Spor Okullarımızın sağlıklı işleyişi üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek ve ailelerimizi memnun etmek için gayret sarfediyoruz. 

İnşallah buralardan hem ahlaklı, hem karakterli, hem sağlıklı ve hem de başarılı sporcular yetişecektir. Türk sporunun sağlam temeller üzerinde gelişmesi için altyapının ve dolayısıyla Yaz Spor Okulları’nın ne kadar önemli olduğunu burada da görüyoruz. İstanbul genelinde binlerce çocuğumuza hizmet veriyoruz. Yaz Spor Okullarımızın kapasitesini her yıl büyütmek hedefini taşıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği bu pırıl pırıl çocuklarımızın, gençlerimizin ellerinde olacak” dedi.