İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yeni müdürümüz Sayın Muhittin Özbay’a hoş geldin diyerek, İstanbul'un canlı ve hareketli coğrafyasında gençliğin ve sporun gelişimine yönelik heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz.

Başarılarla dolu yeni bir döneme girerken, özverisi ve liderliğiyle il müdürlüğümüz personeline yol gösteren eski İl Müdürümüz Prof.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na teşekkür ediyoruz.

İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan İl Müdürümüz Sayın Muhittin Özbay  “Bayrağı daha da ileri taşıyabileceğimize olan inancımla,  birlikte olacağız, alanda olacağız.” diyerek İstanbul’u gençlik ve sporun şehri yapma yolunda birlikte büyük başarılar kazanacağımıza olan inancını paylaştı.

 “Rabbim utandırmasın, Milletimize ve onun evlatlarına hizmet etme yolunda güç kuvvet versin inşallah.” diyerek göreve başlayan İl Müdürümüze başarılar diliyoruz.

Başarılarla, yeniliklerle ve sporun neşesiyle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz! Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için birlikteyiz, güçlüyüz ve hazırız:

İstanbul’u 39 ilçesiyle gençliğin ve sporun şehri yapma yolculuğumuzda daima ileri!