Bakırköy ilçesi İlkokul, Ortaokul ve Liseler Arası Atletizm Yarışmaları, ilçenin en hızlılarını belirlemek için 200mx4 bayrak yarışı, 400mx4 bayrak yarışı, uzun atlama, gülle atma ve yüksek atlama branşlarında Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda yapıldı.

Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve Okul Müdürlerinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren sporcular İl Yarışmalarında yarışmaya hak kazandı.

Atletizm sporunun bütün branşlarının ilçe’de yaygınlaşması için okullarda sporcu taramaları yaptıklarını belirten İlçe Müdürü Metin Albayrak, tespit ettiğimiz sporcuları eğiterek Türk atletizmine kazandırmaya çalışıyoruz dedi.

İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ise yaptığı açıklamada ''İlçemizde çok sayıda spor tesisi var bu tesislerden mutlaka disiplinli çalışma ile şampiyonlar çıkarmalıyız.'' dedi.

Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir tarafından başlatılan yarışmalar sonunda şu dereceler elde edildi.


Bakırköy Atletizm Yarışmaları Sonuçları