İsviçre’nin Nottwil kentinde düzenlenen 2017 IPC Atletizm Dünya Gençler Şampiyonası’nda başarıyla mücadele eden Özel Sporcular Atletizm Milli Takımımız İstanbul’a döndü.

İsviçre’nin Nottwil kentindeki 2017 IPC Atletizm Dünya Gençler Şampiyonası’nda 3 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Özel Sporcular Atletizm Milli Takımımız İstanbul’da törenle karşılandı.

Atatürk Havalimanı’na gelen Özel Sporcularımızı, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu temsilcileri ve sporcularımızın yakınları karşıladı.

İl Müdürümüz Cemil Boz, özel sporcularımızın başarılarının son derece sevindirici olduğunu kaydederek, “Onlar için ne yapsak azdır. Biz de, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Yaz Spor Okullarımızda özel sporcularımız için çeşitli branşlarda kurslar açtık ve çalışmalarımız halen devam ediyor. Özel sporcularımızın bizi uluslararası alanda bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.