Değerli İstanbullular,

Geride bıraktığımız yıla veda edip yeni bir başlangıcın eşiğindeyken, hepinizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü adına sizlere hitap etmek benim için büyük bir onur. Geçmişi düşünüp geleceğe bakarken içim iyimserlik ve umutla doluyor.

Yeni bir yıla giriş sadece zamanın geçişini değil aynı zamanda, yenilenme ve sınırsız potansiyel için bir fırsatı da işaret eder. Yeni yılın şafağı; öğrenilen dersleri pekiştirmenin, başarılarımızı kutlamanın ve daha parlak bir yarına doğru rota çizmenin zamanıdır. Birlik ve beraberlik ruhuyla 2024’ü açık yüreklerle ve zihinlerle karşılayalım.

Milletimizin itici gücü olan gençlerimiz geleceğin kurucusu olacaklardır. Onların coşkusu, yaratıcılığı ve kararlılığı hepimize ilham veriyor. Genç beyinlerimizi güçlendirdiğimiz, onlara yeni zirvelere ulaşmaları için ihtiyaç duydukları araçları, fırsatları ve desteği sağladığımız bir yılı daha heyecanla bekliyoruz.

Önümüzdeki yıl, neşeli anların kıymetini bildiğimiz, zorluklar karşısında güç bulduğumuz ve topluluğumuzun başarılarını hep birlikte kutladığımız bir yıl olacaktır. Hepinize sağlık, refah ve İstanbul'un canlı dokusunda hareket ve sporla olmanın getirdiği mutlulukla dolu bir yıl diliyorum.

2024 yılı birlik, ilerleme ve ortak zaferlerin yılı olsun. Hep birlikte unutulmaz bir yıl geçirelim.

Sevgilerimle. Yeni yılınız kutlu olsun.