Eşit ve erişilebilir bir toplum idealinin tezahürü olan ve engel tanımayan sporcularımızdan alınan ilhamla “Spor Aşkı Engel Tanımaz” ismiyle Bakanlığımız tarafından başlatılan özel sporcularımıza spor malzemesi desteği programımız gençlerimizle buluşuyor.

Ülkemizin 81 ilinde gerçekleştirilen programın İstanbul ayağında 7 tır dolusu malzeme özel sporcularımıza ulaştı.

Birlik, beraberlik ve eşitlik ilkeleri üzerine kurulan spor politikası ile aynı düzlemde geliştirilen proje ile engelli vatandaşlarımızın spora kazandırılması ve her branştan yeteneklerini konuşturmaları adına bir fırsat eşitliği hedeflenmektedir.

Gençlik ve spor faaliyetlerinin toplumun bütün bireylerine yönelik gerçekleştirilmesi, tesislerin inşasında tüm vatandaşlarımızın gözetilmesi ve erişilebilirliğin sağlanması için her türlü yardımın planlanması projenin geliştirildiği düşünce ikliminin parçalarıdır.

Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı, Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde gerçekleşen program kapanışı büyük bir coşkuyla kutlandı. Özel sporcularımızın katılımıyla gerçekleşen program Soner Sarıkabadayı konseriyle sona erdi.