Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanı spor yapması için özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Başakşehir’de de kutlanmaya devam ediyor.

9-15 Ekim Amatör Spor Haftası’nda, Başakşehir Kaymakamlığı, Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinliğe, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Şube Müdürü Kemal Zemher, Başakşehir Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürü Koray Emre Kara, Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Selim Çelebi katıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Başakşehirli amatör sporcularla buluşan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, amatör sporculara amatörlükten profesyonelliğe geçişte izlemeleri gereken yollardan bahsetti ve “Amatör lig deyip geçmeyin hayallerinizin gerçekleşeceğine inanın. Fırsatlar çalıştıkça, önünüze çıktıkça, hayatınızı planladıkça başarıya ulaşacaksınız” dedi.