Maltepe Gençlik Merkezimiz tarafından organize edilen ''Gençlik Şöleni ve Türk Halk Müziği Konseri'' gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Maltepe Gençlik Merkezimiz bünyesinde Atölye ve Kulüp faaliyetlerine katılan gençlerimizin el emeği, göz nuru ile hazırladıkları Ebru Sanatı, Filografi, Ahşap Yakma, Yağlı Boya Resim ve Resim çalışmalarının yer aldığı sergi program kapsamında davetlilerle buluştu.

Birbirinden farklı sanatsal çalışmalara imza atan gençlerimizin kısa zamanda ve amatör ruhla hazırladıkları böylesine güzel bir program davetlilerden tam not almayı başarırken, program Saygı Duruşu ve İşaret Dili ile İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gençlik merkezimizde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren slayt gösterisi ile devam etti.

Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda gençlerimizin tiyatro ve halk oyunları gösterileri, bağlama, keman ve gitar dinletileri izleyenlerden büyük alkış alırken, programın sonunda ayrıca Türk Halk Müziği rüzgarı esti. 


Kültürümüzün ve toplumumuzun önemli mihenk taşlarından olan Türk Halk Müziğimizin birbirinden değerli eserlerinin icra edildiği bir görsel şölene dönüşen organizasyon, kalplerde ve yüzlerde oluşturduğu mutluluk ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.