13 Ağustos 2021 tarihli ve 31567 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 4371 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe giren "Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar Hakkında Karar" doğrultusunda  hazırlanan  "Gençlik  ve  Spor  Bakanlığı  Eğitim  Faaliyetlerinde  Ek  Ders  ve  Diğer Uygulamalara İlişkin Usul ve Esaslar" kapsamında İl Müdürlüğümüzde Bakanlığımız bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacaktır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 

-              

15 Nisan – 2 Mayıs 2024 tarihlerinde başvurular eğitici adayları tarafından şahsen edu.gsb.gov.tr adresinden yapılarak oluşturulacaktır.

Eğitmen havuzu silineceğinden önceden başvurusu bulunan eğiticilerimizin de tekrardan başvurularını yenilemeleri gerekmektedir. Başvuru yapmayan ve halihazırda çalışan eğiticilerimizle çalışılmaya devam edilmeyecektir.

Halihazırda üzerinde kurs görevi bulunan eğitici/antrenörlerin 31 Mayıs 2024 tarihi itibariyle yeni başvuruda bulunmadıkları takdirde iş akitleri sonlandırılacaktır.

Başvuru kılavuzuna https://edu.gsb.gov.tr/dist/images/EYS%20Portal%20-%20Genel%20K%C4%B1lavuz.pdf adresinden veya ilan sayfamızdan ulaşılabilir. Başvuru yapmadan önce kılavuz dikkatle okunmalı ve başvuru aşamasına geçilmelidir.

Başvuru esnasında yeterliliğinizin olduğu programları seçiniz. Aksi takdirde başvurunuz reddedilecektir.

Verebileceğiniz programların bulunduğu içerik listesine https://edu.gsb.gov.tr/Home/Egitimliste adresinden ulaşabilirsiniz. Başvuru yapılmadan önce bu adrese mutlaka bakılmalı ve uygunluğunuzun bulunduğu programı seçmelisiniz.

Başvuru silme ve değiştirme yetkisi sadece başvuru yapan adaylarda olup tüm sorumluluk eğitici adaylarına aittir. Bu sebeple İl Müdürlüğümüzün başvuru sürecine dahli bulunmamaktadır.

Evrakların yükleneceği kısımlar dikkate alınarak gerekli evrakların gerekli yerlere tam bir şekilde yüklenmesi sağlanmalıdır. Aksi takdirde başvurunuz reddedilecektir.

Evraklarınızı pdf formatı haricinde yüklemeyiniz.

Başvurularınızı kaydettikten sonra tarafınızdan muhakkak kontrol edilmeli ve tam olduğuna kanaat getirildiğinde “Kesinleştir” butonuna basılmalı. “Kesinleştir” butonuna basılmadığı takdirde başvurunuz EYS Modülüne düşmeyeceği için değerlendirmemize alınamayacaktır.

Halihazırda EDU Başvuru Dönemi’nde başvurusu bulunan eğitmen veya eğitmen adaylarının arasından güncelleme talebi olanlar yeni başvuruda bulunmalıdırlar.

Eski başvuru dönemlerinde kurul reddi almış eğitmen adayları yukarıdaki durumlaradikkat ederek yeni başvuruda bulunabilirler.

 

Spor Branşları Başvuruları İçin İstenen Belgeler  Spor_Branslari_için_Istenen_Belgeler (1).docx 

 

Gençlik Branşları Başvuruları İçin İstenen Belgeler Gençlik_Branslari_için_Istenen_Belgeler (1).docx