3-14 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen International Lol Wildcard 2014 Turnuvası’nda Türkiye'yi temsil eden İstanbul temsilcisi Dark Passage e-Sport Club ByNoGame ekibi yüz binlerce seyirci önünde, Rusya ve Avustralya temsilcisi rakiplerini yenerek, Kore’de yapılacak olan League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı ve Türkiye eSpor tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Avustralya ve Rusya’nın yer aldığı grup elemelerinde, ilk günü üç galibiyet ve bir mağlubiyetle tamamlayarak finale kalan Dark Passage, ikinci gün finalde Avustralya'nın Legacy eSports takımıyla karşılaştı. Rakibini 5 maç üzerinden Naru ve Fabfabulous'un etkili oyunuyla 3-0 ezici bir üstünlükle yenmeyi başaran temsilcimiz mutlu sona ulaşan taraf oldu.

19 Ekim tarihinde Kore’nin Seul şehrinde gerçekleştirilecek olan Dünya Finali’nde; Kuzey Amerika, Avrupa, Kore, Çin, Güneydoğu Asya gibi uluslararası grupların şampiyonları ile karşılaşacak temsilcimiz, büyük kupa ve milyon dolarlık ödül için mücadele edecek.