Ulusal egemenliğimizin teminatı olan gazi meclisimizin kuruluşunun 104. Yılı dolayısıyla İstanbul’un bütün ilçeleri tarih bilinciyle dolu etkinlikler ve çocukluk neşesinin buluştuğu şenliklerle doldu. İl Müdürlüğümüz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna yakışan kutlamalar ve sportif faaliyetlerle gençlerimiz günün anlam ve önemini daha da derinden kavradı.

Çocuklarımıza ve gençlerimize günün anlam ve önemini kavratacak etkinliklerin yanında çeşitli gençlik ve spor faaliyetlerinin olduğu eğlenceli programlarla İstanbul’da gün boyu 23 Nisan coşkusu hâkim oldu.

İlçe Müdürlüklerimizde gerçekleştirilen 23 Nisan Spor Müsabakaları yanında Bahçelievler Şehit Mustafa Özer Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Okul Sporları “İlkokul Fiziksel Etkinlik” İstanbul İl Finali’yle tüm İstanbul halkı ve çocuklarımız unutulmayacak bir 23 Nisan yaşadı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan İl Müdürümüz Muhittin Özbay: “Ulusal egemenliğimizin teminatı gazi meclisimizin kuruluşunun 104. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum” diyerek  23 Nisan kutlamalarının sadece geçmişi onurlandırmadığını, aynı zamanda gelecek nesillere birlik, demokrasi ve milli egemenlik ilkelerini yüceltme konusunda ilham verdiğini söyledi.