Yaz Spor Okulları açılışının sevinci ve coşkusu İstanbul’da!

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış programımız, Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Bahçelievler Stadyumu’nda gerçekleştirildi. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında “Yaza Hareketli Giriyoruz” şiarıyla gerçekleştirilen açılış programında gençlerimiz spor ve eğlence dolu bir gün yaşadı.

 

Yaza Hareketli Giriyoruz!

İstanbul’un her yerinden binlerce gencimize ulaştığımız yaz spor okullarımız, yeni yetenekler keşfetmek için siz gençlerimize kapılarını açtı.

Bu yaz da, geçen senelerde olduğu gibi gençlerimiz, yaz spor okullarıyla bir yandan eğlenerek, bir yandan yeni arkadaşlıklar edinecekler. İstanbul’un bütün ilçelerinde çeşitli spor dalları ile tanışacak olan gençlerimiz sportif kazanımların yanında takım ruhunu öğrenerek sosyal becerilerini geliştirecekler.

Bu yaz döneminde 42 branştan verilecek eğitimlerimze ek olarak 13 engelli branşımızla Bakanlığımızın “Spor Aşkın Engel Tanımaz” şiarına uygun olarak engelli gençlerimiz de sporla tanıştırılacak.

Modern, güvenli ve hijyenik tesislerimizde eğitim alacak olan gençlerimiz, alanında uzman antrenörlerimizin gözetiminde, geleceğin yıldızları olma yolunda ilerleyecek. Gelecekte birbirinden büyük başarılarla göğsümüzü kabartacak olan gençlerimiz yaz spor okullarıyla zaferlere güçlü adımlarla yürüyecektir.

Açılış programında İl Müdürümüz Muhittin Özbay’da gençlere seslendi: “ Sevgili gençler, Sizler yarını inşa edeceksiniz. Önünüzde sporla iç içe, mutlu bir ömür var. Bugün yapılan her proje, inşa edilen her tesis, açılan her okul sizlerin faydalanması içindir”

Konuşmasını gençleri yaz spor okullarına davetle bitiren Özbay:  “İl Müdürlüğümüz bütün tesisleriyle, bütün imkânlarıyla sizlere sporu sevdirmek için seferber olacak. Sizleri sevgiyle kucaklıyorum ve spor dolu bir yaz geçirmenizi temenni ediyorum.” Dedi.

Başvuru için:

https://x.com/GSB_Istanbul/status/1805181333871739141