Dünya Liselerarası Futsal Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıyla göğsümüzü kabartan Ataşehir Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi  Futsal Takımı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç’u ziyaret etti.

Ziyarette Okul Müdürü Bekir Alan, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenör Murat Ülkü ile Esra Taşören, sporcular Elanur Keleş, Pınar Al, Dilara Arslan, Hilal Unar, Devran Arslan, Hilal Çetinkaya, Esra Özkan, Nagihan Avanaş, Funda Payan, Gaye Şahinoğlu, Sultan Doğan ve Kader Hançer yer aldı.

İtalya'daki organizasyonda C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Finlandiya takımını 12-2, İngiltere ekibini 13-1 ve İsrail temsilcisini 13-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Çeyrek finalde Çin takımını 8-2 mağlup eden Ataşehir Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi, yarı finalde ise Brezilya'yı 7-5'lik skorla geçerek finale yükseldi. Şampiyonluk mücadelesinde daha önce grupta karşılaştığı Finlandiya ekibini 4-3 yenen temsilcimiz kızlarda, Dünya Liselerarası Futsal Şampiyonu olmuştu.

Dünya Liselerarası Futsal Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıyla göğsümüzü kabartan sporcularımızı teker teker kutlayan İl Müdürümüz Koç, başarılarının artararak devam etmesi gerektiğini söyledi.

Ataşehir Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi, kazandıkları kupayı İl Müdürümüze takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.