Yönetim



 

İSTANBUL VALİSİ

DAVUT GÜL

 

 

 

1974 yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. 
İlk ve orta öğrenimini Horasan'da, liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'nde bitirdi. 
Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 
2000 yılında Gaziantep'te kaymakam adayı olarak mesleğe başladı.
Muğla - Kavaklıdere, İzmir - Kemalpaşa ilçesinde kaymakam vekilliği, İngiltere'de yurtdışı stajı, AÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptıktan sonra asaleten Kırklareli - Kofçaz Kaymakamı olarak atandı. 2003 - 2005 Şirvan Kaymakamlığı, 2005 - 2006 yıllarında Karaman Vali Yardımcılığı, 2006 - 2009 yıllarında Gürün Kaymakamı olarak görev yaptı.
Türk İdareciler Derneği tarafından 2009 yılında Yılın Kaymakamı seçilerek Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ödülü'ne layık görüldü. Gördes ve Şarkışla Kaymakamlıklarının ardından 2015'te İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı. 09.06.2016 - 05.11.2018 tarihleri arasında Sivas Valisi, 06.11.2018 – 07.06.2023 tarihleri arasında Gaziantep Valisi olarak görev yaptı.
5 Haziran 2023 tarih ve 2023/287 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Valiliği görevine atanan Vali Gül, evli ve iki çocuk babasıdır. 
İngilizce bilmektedir.

 





             İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ

                   MUHİTTİN ÖZBAY   



1974 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da bitirdi. Marmara Üniversitesi Spor Meslek Yüksekokulu – Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.
 
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Mezunu olup 1997 yılında Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı.
 
İstanbul’da birçok okulda Beden Eğitimi Öğretmenliği, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptı. 2009 yılında Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü, 2018 yılında ise Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nda Genel Sekreterlik görevlerini icra etti.
18 yıl Futbol oynayan, Voleybol, Basketbol, Badminton, Tenis ve Futbol branşlarında antrenörlük belgesine sahip olan Özbay, birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ise koordinatörlük görevini gerçekleştirdi. 2019-2023 yılları arasında Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüttü.
 
2024 yılının Ocak ayında İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Özbay Evli ve iki çocuk babasıdır.  İngilizce bilmektedir.

 

 
 
 
 
 
 

1974 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da bitirdi. Marmara Üniversitesi Spor Meslek Yüksekokulu – Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Mezunu olup 1997 yılında Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı.
 
İstanbul’da birçok okulda Beden Eğitimi Öğretmenliği, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptı. 2009 yılında Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü, 2018 yılında ise Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nda Genel Sekreterlik görevlerini icra etti.
 
 18 yıl Futbol oynayan, Voleybol, Basketbol, Badminton, Tenis ve Futbol branşlarında antrenörlük belgesine sahip olan Özbay, birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ise koordinatörlük görevini gerçekleştirdi.
 
2019 yılının Ağustos ayında Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Özbay 
Evli ve iki çocuk babasıdır.  İngilizce bilmektedir.

Teşkilat Şeması