Her yıl yaz aylarında gençlerimiz için düzenlenen GSB Spor okulları 29 Haziran 2021 tarihinde saat 10.00’da Burhan Felek Spor Komplikesinde gerçekleştirilen törenle açıldı.

İstanbul’un tüm ilçelerinde 59 spor branşından verilecek eğitimlerle devam edecek olan GSB spor okulları ile gençlerimiz yaz aylarını verimli geçirerek spor kültürü kazanacak.

 Bu yıl da Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek olan GSB spor okulları eğitimlerinde maske ve mesafe kuralları gözetilecek.

Törenin açış konuşmasını yapan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu gençlere seslendiği konuşmasında yapılan bütün hizmetlerin onlar için olduğunu belirtti:

 Sevgili Gençler;

Sizler yarının kurucularısınız. Önünüzde sporla iç içe, mutlu bir ömür var. Bugün bizim yaptığımız her hizmet, inşa ettiğimiz her tesis, açtığımız her okul sizlerin yararlanması içindir. Bu yaz spor okulu döneminde de birbirinden eğlenceli branşlarla buluşarak spora doyacaksınız. İl Müdürlüğümüz bütün tesisleriyle bütün imkânlarıyla her zaman yanınızda olacak.

Sizleri sevgiyle kucaklıyorum ve spor dolu bir yaz geçirmenizi temenni ediyorum.

*Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

                                                      GSB SPOR OKULLARI.xlsx