İl Müdürümüz Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü dolayısıyla ile bir mesaj yayımladı.

Atatürk’ün ‘’Hedefiniz muasır medeniyet seviyesine ulaşmak ve onu geçmektir.’’ sözüyle milletimiz için önemli bir ufuk çizgisi çizdiğini belirten İl Müdürümüz mesajında;

‘’Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, istiklal mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlamanın 82. yıldönümünde saygıyla, minnetle yâd ederek sözlerime başlamak istiyorum. 

İlim ve aklın rehberliğinde, bilime, teknolojiye, sanata ve spora verdiği önem ve değer ile çağdaşlaşma meşalesini yakan Atatürk, millet egemenliğinin, hür ve bağımsız yaşama ülküsünün önemine her fırsatta vurgu yapmış ve ilelebet payidar kalacak cumhuriyetimizin temellerini atarak milletimize armağan etmiştir. 

Onun eşsiz eserlerini samimiyetle kavramalı, özümsemeli ve bu doğrultuda geleceğe yürümeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş savaşımızın tüm kahramanlarını, vatanımız ve bayrağımız uğruna şehit düşmüş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum. Ruhları Şad olsun.'' ifadelerine yer verdi.