Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nın ilk gününde 56 kiloda yarışan İsa Güngör, koparmada 109 kilo kaldırarak bronz madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bronz madalya kazanan İsa Güngör için tebrik mesajı yayımladı.

Gençler Dünya Halter Şampiyonası Japonya'nın başkenti Tokyo'da başladı. Şampiyonanın ilk gününde 56 kiloda yarışan İsa Güngör, koparmada 109 kilo kaldırarak bronz madalyanın sahibi oldu. Kadınlarda 48 kiloda podyuma çıkan Gamze Karakol ve Ayşe Doğan ise dereceye giremedi. Türkiye, Gençler Dünya Halter Şampiyonası'na 9 sporcuyla katılıyor. Organizasyonda 45 ülkeden 108 kadın ve 157 erkek sporcu mücadele ediyor.

Bakan Çağatay Kılıç, Milli Halterci İsa Güngör’ü Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan İsa Güngör için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan İsa Güngör’ü kutluyorum. Genç sporcularımızın uluslar arası arenada elde ettiği başarılar bizleri hem gururlandırıyor hem de gelecek adına umutlandırıyor. Elde edilen başarıda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”