Bakırköy ilçesi 2016-2017 Okullararası Sportif Müsabakalar Planlama ve İstişare Toplantısı, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk'ün başkanlığında, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu koordinesinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, ile İlçe Tertip Komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin katılımıyla yapıldı.

Okul Sporları Şube Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu tarafından gerçekleştirilen sunumda İstanbul bazında ve Bakırköy ilçesinde genel durum ve başarı değerlendirilmesi yapıldı.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Okul Sporları faaliyetleri ile ilgili hedeflerin de istişare edildiği toplantıda, Okul Sporları Şube Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Okul Sporları faaliyetleri açısından değerlendirdiğimizde Bakırköy, İstanbul’da ki en başarılı ilçelerimizden birisi. Bakırköy Kaymakamı Sn. Adem Öztürk’ün toplantımıza başkanlık etmesi ve bizleri yalnız bırakmaması, Bakırköy’de spora verilen önemin en açık göstergesi. Bakırköy Kaymakamımız Sn. Adem Öztürk’e bir kez daha huzurlarınızda teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletmek istiyorum. Yine bu önemli başarıda Kaymakamlığımız ile birlikte ortak koordinasyon çerçevesinde hareket eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah Aydın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Metin Albayrak’a da şükranlarımı sunuyor ve bu başarılı ekip çalışmasından oldukça mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu yıl da Bakırköy’de sportif anlamda önemli başarılara imza atılacağına yürekten inanıyorum.’’ dedi.

Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Metin Albayrak da konuşmasında, ‘’ Geçen yıl Bakırköy’de Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ile birlikte uyum içerisinde çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Aynı uyum ve başarıyı tekrarlamak için planlama ve istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl ki hedefimiz lisanslı sporcu sayımızı daha da artırmak olacaktır.’ diye konuştu.