Eurodesk Türkiye olarak tüm Avrupa Temas Noktaları ile eş zamanlı olarak 21 Eylül-4 Ekim 2015 tarihleri arasında bir “Time To Move" kampanyası düzenlenecektir. Ve eminiz birçok genç arkadaşımız bu konuda başarılı olacaktır.

 Kampanyanın geçerlilik Tarihi:01.09.2015-04.10.2015

“Time to Move” Kampanyası’nın bir parçası olarak, Eurodesk 13 ‘ten 30 yaşa kadar tüm genç Avrupalıları kendi bölgelerini temsil etmek adına kartpostal yarışmasına davet ediyor. Kartpostal tasarımları 4 Ekim 2015’e kadar teslim edilmelidir. Kullanıcılar en beğendikleri kartlar için oy verecek ve Eurodesk 22 günlük Interrail Global Pass ( Trenle Avrupa Seyahati) kazanacak iki talihli seçecektir.

13 ‘ten 30 yaşa kadar olan genç Avrupalılar 4 Ekim 2015’e kadar kartpostal tasarımlarını Time to Move website (time to move websitesi) veya Eurodesk Facebook page (Eurodesk Facebook sayfası) üzerinden göndermek için davetlidirler. Hedef, yaratıcı kartpostalları Avrupa’nın pek çok bölgesinden toplamaktır. Kolaj, çizme, boyama, grafik tasarım, vs. gibi yaratıcı tekniklerin hepsi memnuniyetle karşılanır.

Ziyaretçiler yarışma sayfasından en beğendikleri kartı beğenmeye davetlidirler.Yarışmanın sonunda , Eurodesk en çok beğeni almış 20 kartpostal içinden en iyi iki tanesini seçecektir. İki talihli Avrupa çevresinde 22 günlük Interrail tren bileti ile ödüllendirilecektir.

Yarışma Eurodesk tarafından organize edilmektedir ve Interrail tarafından sponsor edilmektedir.
“Time to Move” kampanyasının bir parçası olarak gençleri yararlanabilecekleri kaynaklar ve uluslararası hareketlilik fırsatları hakkında bilgilendirmek adına tahsis edilmiştir. 21 Eylül ile 4 Ekim arası yer alacaktır.

 Daha fazla bilgi için: timetomove.info

time to move Kartpostal Yarışması