Mevlana’nın 741. Vuslat Yıldönümü sebebiyle düzenlenen organizasyonla İstanbullu gençlerimiz Şeb-i Arus törenlerini Konya’da izleme şansı buldu.

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Cemil Boz, Gençlik Merkezi Müdürlerimiz Kemal Zemher, Korhan Demirkol ve Ercan Gündoğdu ile Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sinan Büyükparmaksız koordinesinde Avcılar Gençlik Merkezimizle birlikte gerçekleştirilen Konya gezisine gençlerimizin ilgisi oldukça yoğun oldu.

Konya Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından karşılanan gençler, sırasıyla Konya’nın tarihi ve kültürel yerlerinden olan İnce Minare Müzesi, Alaeddin Tepesi, Alaeddin Cami, Mevlana Müzesi ve Şehitlik’i gezerek Konya’yı yakından tanıma fırsatı buldular.

Ardından Şeb-i Arus törenleri için Mevlana Kültür Merkezine geçen gençlerimizin mutluluğu gözlerinden okunurken, bu organizasyon aynı zamanda gençlerimizin Konya Gençlik Merkezi üyeleriyle de tanışıp kaynaşmasına vesile olmuş oldu.

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Cemil Boz, ‘’Konya Gezimiz için bizlere yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Sinan Aksu ve İl Müdürümüz Sn. İbrahim İlhami Koç’a şahsım ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.