Akdeniz Oyunları’ndaki başarılı performansını sürdüren milli takımlarımız Oyunların 4. gününü 3’ü altın, 4’ü gümüş, 6’sı bronz olmak üzere 13 madalya ile tamamladı.

Milli Haltercilerimiz Celil Erdoğdu (77 kg) koparma ve silkmede bronz madalya kazanırken, Nuray Levent (63 kg) silkmede 116 kilo ile altın, koparmada 95 kilo ile de gümüş madalyanın sahibi oldu.

Milli Cimnastikçimiz Ahmet Önder, genel tasnifte bronz madalya kazandı. Ahmet Önder, bu başarısıyla Cimnastik tarihimizde genel tasnifteki ilk madalyamızı elde etmiş oldu.

Milli badmintoncularımız Serdar Koca/Serhat Salim ve Nazlıcan İnci/Bengisu Erçetin çiftler finallerinde gümüş madalya kazandılar.

Milli Yüzücümüz Ekaterina Avramova 200 m sırtüstünde 2.13.43 derecesi ile 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Ege Başer, Berkay Ömer Öğretir, Ümitcan Güreş ve Kemal Arda Gürdal’dan oluşan 4x100m karışık bayrak takımımız bronz madalya kazandı.

Milli Güreşçilerimiz Elçin Ali (60 kg) gümüş, Murat Fırat (67 kg) bronz madalya kazanırken; Yunus Emre Başar Sırp rakibini 5-0 yenerek, Metehan Ali Başar Cezayirli rakibini 2-1 mağlup ederek altın madalya kazandılar.

Dördüncü günün sonunda sporcularımız 11 Altın, 10 Gümüş ve 17 Bronz madalya olmak üzere toplamda 38 madalya kazandı.