Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar projenin bu haftaki programında Cumartesi günü oynanan Galatasaray – Darüşşafaka Erkek Basketbol maçını tribünden izleme fırsatı buldular.

“Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Yalova İlinden İstanbul’a gelen çocuklar ilk olarak İstanbul’un tarihi, kültürel yerlerini tanıma imkânını buldular. Yalova İlinden gelen Çocuklar Galatasaray – Darüşşafaka Erkek Basketbol  maçını tribünden izlediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Spor ile Hayata Gülümse” projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, spor müsabakalarını izleme ve başarılı sporcularla tanışma imkânını buluyorlar. Proje ile çocukların sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle ilgili hale gelebilmeleri ve duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanıyor.