Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar, projenin bu haftaki programında cumartesi günü Galatasaray ile Arkasspor arasında İstanbul’da oynanan Erkek Voleybol karşılaşmasını tribünden izleme fırsatı buldular.

“Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Hatay’dan İstanbul’a giden çocuklar ilk olarak İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ettiler. Daha sonra da Galatasaray ile Arkasspor arasında oynanan Erkek Voleybol karşılaşmasını izlediler. Hataylı çocuklar sporcularla tanışma fırsatı da elde etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Spor İle Hayata Gülümse Projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, spor müsabakalarını izleme ve başarılı sporcularla tanışma imkânı buluyorlar. Proje ile çocukların sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle ilgili hale gelebilmeleri ve duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanıyor.