Slovakya’nın Samorin kentindeki Avrupa Kros Şampiyonası öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz,  geçen yıl takım halinde şampiyon olan takımımızdan aynı başarıyı beklediklerini söyleyerek, İstanbul’da atletizmin altyapısının gelişmesine büyük önem verdiklerini kaydetti.

Slovakya’nın Samorin kentinde 10 Aralık’ta yapılacak olan 24. Avrupa Kros Şampiyonası öncesi İstanbul Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısına İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, milli atletler Yasemin Can, Ramazan Özdemir ve Özlem Kaya katıldı.

Başkan Çintimar, “Avrupa Şampiyonası’nda bu yıl 37 takımla katılım rekoru kırılıyor. Tam 14 yıl sonra geçen yıl bize geçilen İngilizler de bu kez tam takım geliyor. Ama bizim hedefimiz yine zirvede yer almak” dedi.

2016 Avrupa Kros şampiyonu Yasemin Can, Avrupa 3000 metre engelli üçüncüsü Özlem Kaya ve geçen yılın Balkan Kros şampiyonu Ramazan Özdemir, hazırlıklarının çok iyi gittiğini vurgularken, takım olarak zirveye çıkacaklarına inandıklarını söylediler.