Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar, projenin bu haftaki programında hafta sonu İstanbul’da oynanan Medipol Başakşehir – Galatasaray maçını tribünden izleme fırsatı buldular.

“Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Ağrı’dan İstanbul’a giden çocuklar ilk olarak İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ettiler. Daha sonra da akşam oynanan Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasındaki Süper Lig karşılaşmasını tribünden izlediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Spor İle Hayata Gülümse Projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar, spor müsabakalarını izleme ve başarılı sporcularla tanışma imkânı buluyorlar. Proje ile çocukların sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle ilgili hale gelebilmeleri ve duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanıyor.