Skoda Fabia R5 ile FIA Avrupa Ralli Kupası’nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Red Bull destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, Atatürk Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı.

2017 sezonunda ralli branşında Castrol Ford Team Türkiye'nin Avrupa Ralli Takımlar Şampiyonluğu ile başlayan, Toksport WRT ekibi Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz'ın Balkan Ralli Kupası birinciliği ile devam eden uluslararası başarıların en sonuncusu 17-18 Kasım tarihlerinde Portekiz'de koşulan Rallye Algarve 2017'den geldi ve otomobil sporlarında bir uluslararası başarı daha göğsümüzü kabarttı... 

En yakın rakibine 33.60 saniye fark atarak önemli isimleri geride bırakan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi 1:39:43.70’lik  toplam zamanları ile 2017 FIA Avrupa Ralli Kupası’na uzandı. Avcı-Gücenmez ekibi, podyumda bu anlamlı ödülü FIA Ralli Komisyonu Türk üyesi Ediz Atabey'den aldı ve podyumda İstiklal marşımızı dinletti. 

Alpin, Balkan, Baltic, Benelux, Celtic, Central ve Iberian olmak üzere Avrupa’nın 7 farklı bölgesinde yapılan kupalarda ilk 5’e giren sporcuların katılmaya hak kazandığı bu ralliyi kazanan Yağız Avcı, babası Nejat Avcı tarafından ilk kez 1997 senesinde kazanılan bu kupayı bir kez daha Türkiye’ye getirerek aile geleneğini sürdürmüş  oldu.