IPC Paralimpik Yüzme Yarışları’nda 31 madalya kazanarak büyük bir başarıya imzalarını atan İstanbul Gençlik Spor Kulübü sporcuları ve antrenörlerini, İl Müdürümüz Cemil Boz makamında ağırladı.

03-04 Haziran 2017 tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenen yarışlarda sporcularımız kendi kategorilerinde rakiplerini geride bırakarak, toplamda 24 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile yarışlara damga vurmuştu.

Bugün gerçekleşen ziyarette sporcularımıza, Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu ile Antrenörleri Berna Bal ve Duran Arslan da eşlik etti.

İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız Muammer Can Demirci, Melih Onur Şırlak, Karin Paker, Nil Şahin, Kader Öcal ve Koray Berkin Kutlu ile yakından ilgilenen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, böylesine önemli başarıların birer iftihar vesilesi olduğunun altını çizdi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Elde ettiğiniz başarılarla bizleri gururlandırdınız, göğsümüzü kabarttınız. Hepinizi ayrı ayrı bir kez daha yürekten kutluyorum. Sizlerin başarısında önemli pay sahibi olan kıymetli ailelerinizi ve antrenörlerinizi de tebrik ediyorum. Başarının sırrı çok çalışmaktır. Aynı azimle ve kararlılıkla daha nice başarılara ulaşacağınıza tüm kalbimle inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum.’’ 

Ziyaret, günün anısına binaen çekilen hatıra fotoğrafı ve İl Müdürümüz Cemil Boz’un sporcularımıza takdim ettiği hediyelerle sona erdi.