İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz yönetiminde gerçekleşen toplantı, Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu ve İlçe Müdürlerimizin katılımı ile Oğuz Uğurlu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Toplantının ana maddesini her yıl düzenli olarak organize edilen yaz spor okulları faaliyetleri oluşturdu.

İlçe Müdürlerimiz ile bu yıl İl Spor Merkezleri faaliyetleri kapsamında planlanan çalışmalar ve hazırlanan programlar dahilinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan İl Müdürümüz Cemil Boz, gençlerimizin sporla tanışmasının, güvenli ve sağlıklı ortamlarda spor yapmasının önemine dikkat çektiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla hazırlanan İl Spor Merkezleri Projesi bizler için büyük önem taşıyor. Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek ve başarılı sporcular yetiştirmek öncelikli görevimiz. Bu amaçla İl ve İlçe Müdürlüklerimiz olarak koordineli çalışmaya ve İstanbul’a yakışır şekilde önemli başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmaya, yarınlarımızın teminatı gençlerimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.’’