23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç makamını İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme sporcumuz Berkin Kutlu’ya devretti.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, Gençlik ve Spor Kulübümüzün Bedensel Engelli Yüzücüsü Berkin Kutlu’ya bıraktı. 

Makamı İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç’tan devralan engelli yüzücümüz Berkin Kutlu, İstanbul’da gençlik ve spora ait proje ve sportif faaliyetlere ilişkin isteklerde bulunurken çözüm önerileri ve görüşlerini de bildirdi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çocuklarımızın günü olduğuna dikkat çeken İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç “İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak gerek şahsım gerekse kurum personelimiz adına şunu çok rahat söyleyebilirim ki; Siz çocuklar bizlerin ve ülkemizin geleceği, teminatısınız. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedefleri yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Bu söylemler doğrultusunda vatanın huzuru, mutluluğu, refahı ve gelişmesi için karşılaşacağınız her türlü zorluklar karşısında yılmayacağınıza olan inancımız tamdır. Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı daha mamur hale getirmek, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir” İfadelerini kullandı.