21 Yaş Altı Erkekler Avrupa Salon Hokey Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olan Milli Takımımız, İstanbul'a geldi

Avusturya'nın Graz kentinden hareket eden uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen kafileyi Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Şube Müdürümüz Baturalp Eliçevik çiçeklerle karşıladı.

Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençler kategorisinde elde edilen başarıların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Hokeyde Türkiye yeni yeni toparlanan ve branşı benimseyen bir ülke. Çim hokeyi alanında ülkemiz nizami sahalara son birkaç yılda kavuştu. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Başbakanımızın destekleri, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın direktifleri doğrultusunda spor teşkilatımız, dünya ve Avrupa şampiyonalarında, olimpiyatlarda, olimpik ve paralimpik branşlarda başarı sağlama adına gereken her türlü çabayı sarf ediyor. Ülkemiz müthiş bir tesis yapılanmasını devam ettiriyor. Bundan hokey de nasibini alıyor." diye konuştu.

Birçok branşta uluslararası başarı kazanıldığına değinen Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, şunları kaydetti:

"Sporcularımız başarıları kazanmaya devam etsinler, devletimiz ve spor teşkilatımız, onların başarılarını hem maddi hemde manevi olarak ödüllendirecek. Bu millet, ülke bu başarıları hak ediyor. Federasyon başkanımızı, yönetimimizi, teknik kadromuzu, sporcularımızı ve bu işin gizli kahramanları ailelerini tebrik ediyorum."