Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Samsun İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan KYK’lı gençler, Mardin’in Derik ilçesinde PKK’lı hain teröristlerin girişimi sonucunda şehadete kavuşan kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesini ve kabrini ziyaret etti. 

Şehit kaymakam için, KYK’lı gençler tarafından Kur’an tilavet edildi, dualar okundu. 

İlkadım, Atakum, Gülcemal Hatun, Samsun Kız Yurdu, Turgut Özal ve Münevver Ayaşlı yurtlarından 42 gencin yaptığı ziyarette başta Muhammed Fatih Safitürk olmak üzere dini, vatanı ve milleti için canını feda etmiş tüm şehitler de rahmetle yad edildi. 

Kabir ziyareti öncesinde, şehit Kaymakam’ın Sakarya’da bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulunan KYK’lı gençler, aileye sabır diledi.  

Gölbaşı Özel Harekât’a özel ziyaret

KYK’lı gençler, ziyaretten sonra Ankara’ya hareket ederek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe ve işgal girişimi sonucunda şehit olan 51 Özel Harekat polisi için taziye ziyaretinde bulundu. 

Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan ziyarette dualar okunduktan sonra Özel Harekat anıtına 51 şehidimiz için karanfil bırakıldı.