İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç,  Uluslararası Engelli Kongresi Yüzme Şampiyonasında elde ettikleri birinciliklerle göğsümüzü kabartan sporcularımızla bir araya geldi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Engelli Kongresi Yüzme Şampiyonası’nda sporcularımız Muammer Can Demirci 50 m serbest, Karin Öcal ise 50 m sırt üstünde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Ülkemize kazandırdıkları birinciliklerle gurur kaynağımız olan engelsiz sporcularımızla bir araya geldi. Sporcularımzla sohbet eden İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın “Sporda da Engelleri Kaldırıyoruz” sözünden hareketle,  “İl Müdürlüğümüz olarak, tesislerimizi ve faaliyetlerimizi, engellilerimizin kullanımına uygun standartlara kavuşturmak için gayret gösteriyor, bu konuda önemli adımlar atıyoruz.  Engellilerimizi mutlu etmek için bütün imkanlarımızı seferber etmekte kararlıyız.” dedi.

Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Engelli Kongresi Yüzme Şampiyonasında elde ettikleri başarılarından ötürü sporcularımız Muammer Can Demirci ve Karin Öcal ile antrenörleri Berna Bal’ı kutlayan İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, engelsiz sporcularımıza başarılarının devamını diledi.