Gençlik ve Spor Bakanlığınca “Spor İçin Engel Tanımıyoruz” projesi kapsamında özel olarak dizayn ettirilen 10 adet 32+1 kapasiteli ‘Engelli Sporcu Otobüsü’ engelli sporcularımızın hizmetine sunuldu.

Engelli vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlamak ve engelli sporcularımızın antrenmanlara ve spor müsabakalarına ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla özel olarak dizayn ettirilen otobüsler engelli sporcularımızın hizmetinde olacak. 

Engellilerin hayata bağlanmasına, yaşama sevinci ile dolmasına ve hayat standartlarının geliştirilmesine katkıda bulunmak için başlatılan “Spor İçin Engel Tanımıyoruz” projesinin önemine değinen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, “Engelli sporcularımıza verilen destek, sporcularımızın azmi ve hırsı ile bütünleşince başarı da geliyor.  

Biz de engellilere yönelik çalışmalarımıza bu bilinçle devam ediyoruz. Spor İçin Engel Tanımıyoruz projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca alınan otobüslerden biri İstanbul ilimizde diğerleri de Kocaeli, Ordu, Samsun, Batman, Sivas, Çorum, Rize, Trabzon ve Ankara’da hizmet verecek. Bu anlamlı hizmetten yararlanacak olan engelli sporcularımız adına Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.