İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde spor uzmanı olarak görev yapan White Badge kokartına sahip Esin Kıratlı, büyük bir başarıya daha imza attı.

White Badge kokartına sahip kurum personelimiz Esin Kıratlı, 6-16 Ağustos 2016 tarihlerinde Brezilya’da düzenlenecek olan Yaz Olimpiyat Oyunlarında çizgi hakemi olarak görev alacak. 

Uluslaraarası Tenis Federasyonu tarafından seçilen ve Yaz Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’yi teniste temsil edecek ilk Türk bayan hakemi olacak olan personelimiz Esin Kıratlı Ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil edeceğini ifade ederek desteklerinden ötürü İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç'a teşekkürlerini sundu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç da, kurum personelimizin Yaz Olimpiyat Oyunlarında çizgi hakemi olarak seçilmesinin Türk sporu adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Ülkemizi Yaz Olimpiyat Oyunlarından temsil edecek tek Türk bayan hakemi olarak seçilen Esin Kıratlı'yı bu sevindirici gelişmeden ötürü tebrik eden İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, kurum personelimize başarılarının devamını diledi.