İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Bedensel Engelli Yüzme Branşında engel tanımayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırladı.

İBBSK Baş Antrenörü Duran Arslan, Antrenör Mehmet Özsarı ve İl Müdürlüğümüz Bedensel Engelliler Yüzme Antrenörü Berna Bal’ın da hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, engelli sporcularımızın engel tanımaz azminin herkese örnek olması gerektiğini belirterek, engelli sporculara verilen desteğin, sporcuların azmi ve hırsı ile bütünleşince başarıyı getirdiğini bir kez daha anımsattı. 

İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Okullararası Türkiye Yüzme Şampiyonasında ve Uluslararası Boğaziçi Bedensel Engelliler Yüzme Müsabakalarında 1.13.36’lık derecesi ile 1. olarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Uğurcan Özer ve Uluslararası Boğaziçi Bedensel Engelliler Yüzme Müsabakalarında üçüncü olan Necmi Kaan Çavuşer tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İl Müdürümüz Koç ayrıca,  Kuşuçumu 34 km olan her yüzücünün geçmeyi hedeflediği Manş Denizini yüzerek geçen ve adını tarihe “Manş Denizini yüzerek geçen İlk Engelli Kadın Yüzücü” olarak yazdıran Çilem Çelik’i de başarılarından dolayı tebrik etti.