Gençlik ve spor faaliyetlerini halkla buluşturmak için İl Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen “Spor Her Yerde” projesiyle İstanbul’un çeşitli meydanlarında gerçekleştirilen etkinliklerle gençlerimizle buluştuk.

Farklı branşlardan kurulan stantlarla antrenörlerimiz eşliğinde çeşitli spor dallarını tanıma imkânı bulan gençlerimiz eğlenceli bir gün geçirdi. Spor faaliyetleri dışında gençlik merkezlerimizin stantlarıyla bilim, teknik ve sanat faaliyetlerine de katılan gençlerimiz, resimden robotik kodlamaya, ebrudan ahşap işçiliğine varan eğlenceli ve bilgilendirici etkinliklerle buluştu.

Her hafta sonu gerçekleşen etkinliklere gençlerle birlikte katılan İl Müdürümüz Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, gençlik ve spor faaliyetlerinin hayatın her alanında olması gerektiğini belirterek “boş zamanlarını değerlendirmek için gençlere bu tip fırsatlar yaratmaya önem veriyoruz” dedi.         

Şimdiye kadar Bağcılar, Çekmeköy, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Maltepe ve Sultangazi’de gerçekleştirilen etkinlikler önümüzdeki yaz döneminde de devam edecek.