İstanbul  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Oğuz Uğurlu’yu makamında ağırladı.

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanı Oğuz Uğurlu ile kısa bir görüşme gerçekleştiren İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Başkan Oğuz Uğurlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkürlerini iletti. Gerçekleştirilen ziyarette TFFHGD İstanbul Şubesi Genel Sekreteri Ömer Ala da hazır bulundu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Barcelona-Juventus final maçını yönetecek olan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’a da değinerek, kendilerini son derece mutlu eden bu gelişmeyi Türk hakemliği ve Türk futbolu için gurur günü olarak nitelendirdi.

Cüneyt Çakır’ın başarı hikayesinin genç hakemlere örnek teşkil etmesi gerektiğinin altını çizen İl Müdürümüz Koç, “UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinin bir Türk hakemimiz tarafından yönetilecek olması, Türk hakemliğimizin gurur kaynağı olmuştur” dedi.