23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları'nda İstanbul Takımlarımız, gruplarını ilk sırada tamamlayarak yarı finale yükselmeyi başardılar.

12 İlden toplam 288 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu Kız- Erkek Takımlarımız gösterdikleri başarılı performansla yarı finale adlarını yazdırırken, yarı final müsabakaları 5-7 Şubat 2015 tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak.

İstanbul Takımlarımızın kupaları bugün gerçekleştirilen ziyaretle, Voleybol İstanbul  İl Temsilcisi M.Çetin Acar tarafından İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç'a sunuldu.

Takımlarımızın başarısından duyduğu memnuniyeti ve sevincini dile getiren İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, konuşmasında, '' Aynı azim ve kararlılıkla yarı final müsabakaları'nda da İstanbul'u en iyi şekilde temsil edeceğinize tüm kalbimle inanıyor ve başarılar diliyorum.'' dedi.

Takımlarımız, Voleybol Branş Sorumlumuz Alev Buruntay koordinesinde Eskişehir'de finale yükselebilmek için mücadele edecekler.