Ziraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile Bursaspor Vefa Stadı'nda karşılaştı. Karagümrükspor taraftarları tarafından Vefa Stadı'nda yoğun sevgi gösterisi ile karşılanan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç da müsabakayı yakından takip etti.

Vefa Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Karagümrükspor 5. dakikada Ali Kuçik'in golüyle 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla tamamlandı.
 
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda temposu ve seyir zevki mücadeleye sahne oldu. Bursaspor 79. dakikada Volkan Şen’in kaydettiği golle eşitliği yakalarken, kalan sürede her iki takımın da çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince mücadele  1-1 eşitlikle sonuçlandı. Maçın ardından oluşan puan durumunda Karagümrükspor puanını 4’e yükselterek liderliğini sürdürürken, Bursaspor ise puanını 2'ye yükseltti.

İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, maçı Spor Şube Müdürümüz Adnan Kuzu, Özel Kalem Müdürümüz ve aynı zamanda TFF İstanbul İl Başkan Vekili Gökhan Akyol, Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın ve Bursaspor yöneticileri ile birlikte izledi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, konuşmasında, ‘’Centilmence ve temposu yüksek oldukça keyifli bir karşılaşma oldu. Her iki takımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca gösterdikleri nezaketten ötürü Karagümrükspor yönetimi ile vefakar Karagümrükspor taraftarına şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.