Okul Sporları İl Tertip Komitesi tarafından organize edilecek olan 2014-2015 Eğitim öğretim Yılı Okul Sporları İlçe Spor Şenlikleri toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Konferans Salonunda yapılan toplantıya İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, Branş İl Temsilcileri, İlçe Tertip Komitesinde görevli Beden Eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda İlçe Tertip Komitesi tarafından uygulanacak olan İlçe Spor Şenlikleri Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Kros, Satranç Masa Tenisi ve Badminton branşlarının planlamaları yapıldı.

Sporu bir eğitim aracı olarak kullanarak spor yolu ile iyi alışkanlıklar kazandırmak amacı ile ilçelerde yapılması planlanan branşlara yönelik bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda ilçe müsabakalarının temel hedefinin kulüp lisansı olmayan öğrencilerin müsabık olmasının sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı. 

İlçe Spor Şenlikleri statüsü hakkında da detaylı sunumun yapıldığı toplantı karşılıklı görüş alış verişi yapılarak son buldu.