Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün 2014 yılı faaliyet programında yer alan “Türk Müziği Yarışması”nın bölgesel olarak yapılan yarışmalarının 3. ayağı İstanbul'da  gerçekleştirildi.

Toplamda 8 grup yarışmasının ardından yarışmanın Türkiye Finali yarışmalarda derece alan gençlerin yer alacağı ve geniş bir katılımın hedeflendiği organizasyonla Başkent Ankara’da yapılacak.

Genel Müdürlüğümüz tarafından  "Sahne Sırası Sende" sloganı ile yapılan yarışma Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi Konferans salonunda İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yarışmada Bursa, Edirne, Kocaeli ve Yalova Gençlik Merkezleri ile İl Müdürlüğümüze bağlı Üsküdar Sultantepe Gençlik Merkezi grupları yarıştı.

Yarışma sonucunda İlimizi temsilen yarışmaya katılan Üsküdar Sultantepe Gençlik Merkezimiz 14-21 Yaş grubu Solo Erkek ve 14-21 Yaş grubu Solo Bayan ile 22-29 Yaş grubu Toplu Çalgı İcra kategorisi olmak üzere toplamda 3 kategoride birinciliği elde etti.