Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen; İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Uluslararası Genç Derneğinin ortaklığında hayata geçirilen Genç ve Beytülmakdis Akademi Projesi ‘’Beytülmakdis Buluşmaları’’ ile devam ediyor. 

Peygamber Efendimizin (s.a.v) İsra hâdisesiyle Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksâ’ya intikal ettiği ve oradan da semaya yükseltilerek Miraç şerefinin bahşolunduğu gece olan Miraç gecesine denk gelen Genç ve Beytülmakdis Akademi Buluşmalarının 3.’sünde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abd al-fattah El-Awaisi ‘’Gecenin Gizemli Yürüyüşü: Miraç’’ özel programında İstanbullular ile bir araya gelecek.

2 Nisan 2019 Salı günü saat 20:00-21:30 saatleri arasında Üsküdar Altunizade Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programa katılanlar arasından çekilişle Beytülmakdis ziyareti hediye edilecek.

#miraçbizenesöyler hashtag çalışmasıyla sosyal medyada da bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen  “Gecenin Gizemli Yürüyüşü: Miraç” programı İstanbul Gençlik Merkezleri  facebook hesabından  ve Genç Tv Youtube kanalından da canlı yayınla izlenebilinecek.