Amatör Spor Haftası Bahçelievler İlçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz koordinesinde “Her yaşta, her zaman spor” teması ile düzenlenen organizasyon birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Bahçelievler Yenibosna Stadında gerçekleştirilen etkinlikte genç sporcularımız eğitim almış oldukları branşlarda sergiledikleri gösteriler ile görsel bir şölen oluştururken, etkinliğin sonunda İl Müdürümüz Cemil Boz, Bahçelievler İlçe Müdürümüz Numan Şahin ile eski Milli futbolcular Altan Aksoy ve Saffet Akyüz’ün de yer aldığı bir futbol maçı düzenlendi.

Bahçelievler İlçesinin önde gelen isimlerini bir araya getiren organizasyon, izleyenler tarafından da büyük bir beğeni ve alkış aldı.

İl Müdürümüz Cemil Boz, bu yıl 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası dolayısıyla böylesine anlamlı bir organizasyonun hazırlanmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve spor kulüplerimize yeni sezonda başarılar diledi.