İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez’i Orhan Saka Amatörler Evinde ziyaret etti. 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez’in Amatör Spor Haftasını kutlayan İl Müdürümüz Cemil Boz, bu yıl 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında İstanbul’da devam etmekte olan faaliyetler ile ilgili karşılıklı istişare ve bilgi alışverişinde bulundu. 

Türk sporunun gelişimini devam ettirebilmesi adına Amatör Spor Kulüplerinin önemli bir misyon yüklendiğini belirten İl Müdürümüz Cemil Boz konuşmasında, iyi bir profesyonel sporcu olmanın iyi bir amatör sporcu olmaktan ve amatör ruhu korumaktan geçtiğinin altını çizdi.

İstanbul'da ki kulüp ve lisanslı sporcu sayısındaki artışa da değinen İl Müdürümüz, istatistiksel verilerin oldukça olumlu ve gelecek açısından umut verici olduğunu belirterek, Ülke sporunun lokomotifi konumunda olan, organizasyonlar şehri olan İstanbul'un gerek tesisleşme gerekse sportif anlamda gelişimini yükselen bir ivme ile her geçen gün devam ettireceğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez de İl Müdürümüz Cemil Boz’a teşekkür etti.