İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Portekiz'de düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonasında Ülkemizi başarıyla temsil eden özel sporcularımızı makamında ağırladı.

Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonasında uzun atlama branşında Dünya 3.’sü olan Merve Uzun, 100 ve 200 metre kategorisinde yarı finalde mücadele etme başarısı gösteren sporcularımız Furkan Demir ve Rıdvan Yalçın, Antrenörümüz Tahir Sülük ile birlikte İl Müdürümüzü ziyaret ettiler.

Şampiyona hakkında bilgi veren Antrenörümüz Tahir Sülük’ü ve sporcularımızı tebrik eden İl Müdürümüz Cemil Boz, sporcularımızın elde ettikleri derecelerle büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade ettiği konuşmasında, '' Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizi Portekiz'de başarıyla temsil ederek bizlere büyük bir onur yaşattınız. Sizler bizim iftihar kaynağımızsınız. Şampiyona öncesinde ve şampiyonada gösterdiğiniz inanç ve azim ile inanıyorum ki bundan sonraki şampiyonalarda da önemli dereceler elde edeceksiniz. Hepinizi bir kez daha gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum.''dedi.