İl Müdürümüz Cemil Boz, Balkan Şampiyonası, İller Arası Karate Ligi ve Turnuvalarda önemli başarılar elde eden Çatalcalı Karatecileri makamında kabul etti.

Katıldıkları organizasyonlarda İstanbul’u başarıyla temsil eden Hasan Celal Yıldırım, Furkan Gürbüz, Begüm Gültekin, Osman Burak Keleş ve Gözde Baydemir, Antrenörleri Muzaffer Muyan ile birlikte yaptıkları çalışmalar ve elde ettikleri başarılar ile ilgili İl Müdürümüz Cemil Boz’a bilgi verdiler.

Genç sporcularımızla yakından ilgilenen İl Müdürümüz Cemil Boz, sporcularımıza hitaben yaptığı konuşmasında, ''Böylesine önemli başarılarla bizlerde gururlanıyor ve seviniyoruz. Karate, fiziksel ve ruhsal olarak bireyi geliştiren, öz disiplin isteyen önemli bir spor dalıdır. Sizlerden aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarınıza devam etmenizi istiyorum. İnanıyorum ki sizlerde gelecekte özellikle Uluslararası şampiyonalarda Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaksınız. Çalışmalarınızda bir kez daha başarılar diliyorum.’’ dedi.