İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Güreş şubesini ziyaret etti.

Olimpiyatlara hazırlık hedefiyle antrenmanlarına Antrenörleri Abdullah Güngör, Tevfik Keleş ve Mustafa Özen yönetiminde devam eden sporcularla bir araya gelen İl Müdürümüz Cemil Boz, başarı dileklerini ileterek, sporcuların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

15 Şubata kadar Irak Güreş Milli Takımı ile ikili kampta bulunan başarılı güreşçiler, 50 sporcu ve 6 antrenör ve Irak Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı’ndan oluşan Irak Güreş Milli Takımı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve İl Müdürümüzle bir süre sohbet eden genç sporcularımız, günün anısına binaen İl Müdürümüzle hatıra fotoğrafı çektirdiler ve müsabakalar için başarı sözü verdiler.

Ata sporumuz güreşin tarihimizde ve kültürümüzde önemli bir yere sahip olduğunu belirten İl Müdürümüz Cemil Boz, konuşmasında, ‘’Her iki ülke olarak ta ortak tarih ve kültürel değerlere sahip ülkeleriz. Müslüman kardeş Ülke Irak’ın da başarılı olduğu branşlarda ülkemizin başarısı kadar seviniyor ve gurur duyuyoruz. Ülkemiz spor ülkesi olma yolunda önemli mesafeler kat etti. Türkiye, bir çok branşta elde ettiği başarılarla Dünya’da adından söz ettirmeye devam edecek. Bizde Dünya’nın gözbebeği olan İstanbulumuzda başarılı sporcular yetiştirmek adına çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz.’’ dedi.