İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Çekmeköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde, İlçe Müdürlerimiz ve Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı bütün İlçe ve Gençlik Merkezi müdürlüklerinin iştirak ettiği toplantıda ilçelerin sorunları, çözüm yolları, projeler ve yeni uygulamalar üzerinde duruldu. 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, her ay düzenli olarak bir araya gelen İlçe ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin karşılıklı olarak fikirlerini paylaştığını, sorunları için çözüm yolları aradığını ve işbirliği yaptığını kaydederek, “İstişarenin gücünü ve faydasını burada fazlasıyla görüyoruz. 

Ortak akılla sorunlarımıza ortak çözümler üretiyoruz. İstanbul gibi büyük bir şehirde bizi zorlu bir dönem bekliyor. Bir yandan uluslararası organizasyonlar, bir yandan ulusal ve yerel seviyede faaliyetler, Gençlik Merkezi Faaliyetlerimiz ve bir yandan da okul sporlarının yoğun temposu.
 
Bütün bunların yanı sıra, ilimize kalıcı olarak kazandırma gayreti içinde olduğumuz projelerimiz var. Genç ve dinamik kadromuzla hepsinin üstesinden başarıyla geleceğimize inanıyorum. İnşallah, önümüzdeki dönemde İstanbul’un yüzü sporda daha çok gülecek” dedi.