TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi işbirliğinde ve Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün katkılarıyla 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlenen Gösteri maçı, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.

02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda düzenlenen organizasyonda Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na maddi manevi destek vermek amacıyla TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi Okul Takımı ile Eski Milli Futbolcular, Ampute Milli Takımımız ile İl Müdürümüz Cemil Boz’un da yer aldığı Özel davetlilerden oluşan bir takım gösteri maçında '' Bir Tebessüm İçin '' bir araya geldi. 

Böylesine anlamlı projelerin önemine değinen İl Müdürümüz Cemil Boz, maç sonunda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

'' Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin dünyalarına bugün bir nebze de olsa umut ışığı olabildiysek ne mutlu bizlere. Onların bir gülümsemesi dünyalara bedeldir. Bu gibi sosyal projelerle farkındalıkların artarak devam etmesini diliyorum. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize destek olmak için Gençlik ve Spor teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi var gücümüzle getirmeye devam edeceğiz. Tüm kardeşlerime bir kez daha Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor, bugün burda buluşmamıza vesile olan, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.