13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen İllerarası İstanbul Karate Ligi Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen final müsabakaları ile tamamlandı. 

Yoğun bir katılımla düzenlenen organizasyonun ilk gününde Kata müsabakaları, ikinci gün Altın Lig Poll Sistem müsabakaları ve son gün Gümüş Lig Poll Sistem müsabakaları gerçekleştirildi.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan organizasyonda madalya kürsüsünde yer alabilmek için mücadele eden karateciler, gösterdikleri mücadele azmi ile de izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış aldılar.

İstanbul İller Arası Karate Ligi Finali’nde dereceye giren sporculara madalyaları, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz’un da katılımıyla düzenlenen törenle verildi. 

Final müsabakalarını yakından takip eden ve derece alan sporculara madalyalarını takdim eden İl Müdürümüz Cemil Boz, Organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, ‘’İstanbul İller Arası Karate Ligi Finali’nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.